(muokattu 6.9.2008 klo:13.44)
Juuri käytiin Eeron kanssa punnituksessa.

Eeron kisakunto on nyt tasan 5,0 kg
. Vapiskaa kanssakilpailijat ;D

No tämä oli nyt ensimmäinen kerta, kun vaaka näytti 5,0 kg, joten voi olla että tässä käydään vielä +100g, ennenkuin paino vakiintuu. Eero on laihiksen alkuun verrattuna huomattavan paljon energisempi, juoksee reilusti enemmän ja kiipeilypuuhunkin suorastaan lennetään... Ulkoreunaa pitkin ylös. (Huomaa hienot nuolet kuvassa)
1883300.jpg
Voi olla, että pudotamme vielä parisataa grammaa, mutta voi olla että emme.
On kai pakko vähän kehua ruokaamme. Merkki: Specific. Ostopaikka: Eläinlääkäri.
Erikoista: Raksun koko on yleistä kokoa isompi. Pyöreä, halkaisija noin 1cm. Kissan on melkein pakko pureskella, näin hampaillekkin on töitä.
Toista merkkiä söimme yhden pussukan ja se oli "normaalia" kokoa, jonka Eeron kaltainen kulinaristi (ahmatti) melkein imemällä vetää kupista, eikä "normaalia" nappulaa tarvitse edes pureskella.
Ko. merkkiä löytyy myös märkänä, mousse tyyppinen ja sitäkin kokeilimme. Ensimmäinen mousse, jonka Eero suostui syömään ja vielä suurella innolla.

Pandora

Pandoran kiima on nyt reilun viikon myöhässä. Vaikuttaa hiljalleen siltä, että edellisellä matkalla miehelään tapahtui vihdoin se, mitä on odotettu. Ensiviikolle yritän saada ultraa, ehkä perjantaille ja sitten katsotaan mitä masusta oikein löytyy. Neiti on kuitenkin pyöristynyt. Itse en vielä aloita juhlia, koska mutkia on ollut matkassa melkoisesti. Kohtutulehduksen kanssa taisteltiin toista kuukautta ja tässä viimeisien juoksujen aikaankin leukkarit oli jälleen koholla ja jouduimme popsimaan antibioottia.
Toivotaan parasta :)